Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie widac blockow w 1.7.2

Miedziuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Dzis zainstalowalem Windows 7 na moim Asus Eee PC Seashell series. Wszystkie sterowniki rowniez ;) Karta graficzna "Radeon 6290" Poprostu jak wchodze na jakikolwiek serwer czy (sp)

nie widze zadnych blockow, widze tylko napisy na tabliczkach, nicki graczy. I szesciany! SS poniezj

Prosze o POMOC !
Chcialbym sobie pograc, kazda pomoc bedzie nagradzania + ;))

noc3.png

Opublikowano

To jest wina karty graficznej nie ma innej opcji nie wiem może najnowsze sterowniki (Jak nie to nie wiem ) 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

To najczęstrzy bug w tej wersji. Może spróbuj włączyć niższą wersje minecrafta, może 1.6.4? Jeżeli na tej wersji będzie widać bloki to wina minecrafta, jak nie to wina komputera.

MINECRAFT LOGIC

mca.png

Opublikowano

Spróbuj usunąć wszystkie pliki z .minecraft i na nowo update zrobić ja tak miałem, tak zrobiłem i pomogło :P Jezeli nie da rady to nic innego jak zainwestować w nową kartę graficzną...

Opublikowano

A na inncyh wersiach normalnie działa? bo jak nie to coś z kartą graficzną jest nie tak.

Opublikowano

może pozmieniaj w opcjach graficznych a jak masz wszystko na LOW i nie działa to nie wiem musisz może kompa zresetować może ten bug naprawią w wersji 1.8 bo jest bardzo częsty na tej wersji

nie wiem ale już wyszedły 4 snapshoty może da rade . ale no cóż musisz pograć na starszych wersjach

Opublikowano

pie**dolicie.

tu nie chodzi o kartę to jest bug dla kart firmy ati radeon wystarczy pozmieniać opcje: opcje>video setings>mipmap levels i tam zmieniasz [też tak miałem u mnie jest 4 bo jak dawalem inne to też nic nie było widać]

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...